Contact   Help
  modelvliegclub
MTA Ter-Apel
Sinds 1979
  Home page   Nieuws   Onze club   Foto boek   Projecten   Nieuwsbrieven   Links   MTA-Forum  
30 jarig bestaan

29 en 30 augustus... zou het weer gaan meewerken ??...de koppies waren 's morgens zeer gespannen, maar de vooruitzichten zagen er niet best uit.
Het begon op zaterdag morgen 29 augustus nog best redelijk... tijdens het opbouwen van de partytenten was het zelfs nog zweten geblazen. Maar al snel begon de lucht te betrekken en begonnen de eerste druppels te vallen.
Ook begin de wind behoorlijk aan te trekken. Toch kwam af en toe de zon nog door de wolken heen en kon er toch nog redelijk worden gevlogen.
Ondanks de wind en de buien waren toch redelijk wat leden aanwezig en tegen 6 uur s'avonds werd de barbeque ontstoken. Er was ruim voldoende van alles, en de leden lieten zich het goed smaken.
om een uur of 9 gingen de meeste mensen naar huis, op Sjaak, Michel en Gert-Jan na... zij bleven met zijn 3'en overnachten in het clubhuis om alles te bewaken.

Na een fikse bui in de nacht leek de zondag droog te beginnen. De eerste gastvliegers waren intussen ook al geariveerd en het begon al lekker druk te worden. Toch moesten de toestellen regelmatig onder het plastic gezet worden want de buien waren best wel actief, ook al was het niet voorspeld.
Gelukkig kwam in de middag de zon toch nog behoorlijk tevoorschijn en kon er ook deze dag weer behoorlijk gevlogen worden.
Het publiek kwam in grote getale en het werd dan ook gezellig druk. Veel waardering was er voor de vliegers die ondanks de harde wind toch hun toestel lieten vliegen.
Later in de middag werden er nog prijzen weggegeven voor het mooiste vliegtuig wat door het publiek werd gekozen.

Al met al hebben we een zeer geslaagd weekend gehad...het had wat mooier weer kunnen zijn, maar het was een zeer gezellig weekend en we kunnen als club terug kijken of een geslaagd weekend.

Hieronder een hele serie mooie fotos...

Heb je ook nog een leuke foto gemaakt die hier tussen zou moeten staan...mail dan even.

Mocht je een leuke foto zien en je wilt hem graag op groot formaat...ook dan kun je mij even mailen.

Veel plezier met het bekijken van de foto's.


Feest 30 jarig bestaanen toen kwam de 2e dag.....en weer een 50 tal foto's .