Contact   Help
  MTA Ter-Apel Sinds 1979
  Home page   Nieuws   Onze club   Foto boek   Projecten   Nieuwsbrieven   Links   MTA-Forum  
Foto verslag van de Barbeque dag
Het was 16 september, en na een snik hete juli maand, hadden we een zeer natte en koude augustus maand. We keken dan ook met angst en beven uit naar de maand september.
De maand begon zeer goed...maar was het misschien te vroeg ? en zou onze bbq in het water vallen ?... nee hoor we hadden ons druk gemaakt om niets.
Het was een prachtige dag die begon met het opbouwen van de partytent van 4 bij 8 meter, en natuurlijk alle hapjes en drankjes alvast klaarzetten.
De bbq was dit jaar iets anders van opzet...eerst met elkaar gezellig vliegen, even tomaat vliegen en strijden om de grote vd Kaap/Drenth wisselbokaal. Ruud was dit keer de gelukkige en mag weer een jaar lang poetsen.
Om ongeveer 4 uur werden de bbq's aangestoken en kon het eten beginnen.
Het smaakte allemaal even heerlijk en alles was tot in de puntjes verzorgt.

Bedankt jongens, zeer goed...en tot volgend jaar maar weer.

Ik heb een kleine foto reportage gemaakt, die je hieronder kunt bekijken

Wanneer er nu een leuke foto tussenstaat, en je wilt er graag het origineel, mail me dan even dan stuur ik je de originele ongecomprimeerde foto.
Heb je zelf ook nog een leuke foto liggen, en je vindt dat hij bij dit overzicht hoort...even mailen


Bekijk de thumpnails en klik voor vergroting, of klik hier voor een geweldige slideshow... Slide show

De grote partytent is geplaatst De eerste leden zijn intussen gearriveerd het begint al drukker te worden Lekker in de schaduw, want het is warm Zelfs de biertender is aanwezig Ook Kor zijn F16 vloog nog een rondje Drukte alom Ronald geconcentreerd aan het sturen de bbq gaat aan en iedereen schuift gelijk aan De Wissel beker tussen het bbq vlees Johan laat het zich goed smaken Fokker en charter gebroederlijk naast elkaar De familie Dijk geconcentreerd bezig even lekker laag over komen er wordt steeds doorgevlogen de karbonade's worden intussen mooi bruin Prachtige corsair van johan mooi kistje...van great-planes na de bbq het eten even laten zakken Het was een prechtige en gezellige dag...super