Contact   Help
  modelvliegclub
MTA Ter-Apel
Sinds 1979
  Home page   Nieuws   Onze club   Foto boek   Projecten   Nieuwsbrieven   Links   MTA-Forum  
BBQ 2008

28 september... zou het weer gaan meewerken ??...de koppies waren 's morgens zeer gespannen, maar de vooruitzichten zagen er goed uit.
Stefan Potze had deze keer samen met Peter Scholte de jaarlijkse barbecue georganiseerd.

Het begon 's morgen wat mistig...maar de vooruitzichten waren goed. Op zich was die mist ook nog niet zo erg want nu kon iedereen tenminste even helpen met het opbouwen van de tafels, de tent en alles wat nog meer uitgestald moest worden. Later toen de mist optrok stond alles klaar om er een geweldige barbecue van te maken en konden we gaan vliegen.
En dat werd het ook...prachtig weer...een klein windje die later wat aantrok, maar dat was niet erg.

Het werd intussen steeds drukker en er werd veel gevlogen. Tegen een uur of 2 opende de voorzitter (Gert) de bbq wat er allemaal keurig verzorgd uitzag. Tussen het barbecuen het eten ervan door werd er ook nog tomaat gevlogen om de "Drenth vd Kaap" bokaal. Dit is een grote wisselbeker die Roelof en Jan lange tijd geleden hebben gedoneerd en elk jaar wordt er weer om de beker gestreden en dat gaat niet altijd goed.
We herinneren ons nog dat Jan Over het toestel van Kor in de grond boorde...tja met zijn helikopter kon hij niet meedoen, dus maar een toestel van iemand anders en Peter Luitjens en een tomaat voor de voorruit van een auto "plakte". Ook dit jaar ging het niet helemaal goed. Henk Germs keek zijn tomaat na en vergat zijn toestel die dan ook loodrecht de grond in ging. Jammer van het toestel...maar wel een goede worp .
Wim Wubs ging deze keer met de beker aan de haal, en hij schreef gelijk geschiedenis want dat was de eerste keer dat de wisselbokaal werd gewonnen met een 2 motorig electro toestel.
Proficiat Wim, en veel plezier dit jaar met de beker.

Al met al is het een geweldig gezellige middag geworden, met lekker eten en veel plezier.

Ik had net een nieuwe camera en heb derhalve erg veel foto's genomen...het was dan ook erg moeilijk om de leukste eruit te halen, ik heb dat echter toch geprobeerd, en het resultaat zie je hieronder.

Heb je ook nog een leuke foto gemaakt en die zou hier tussen moeten staan...mail dan even.

Mocht je een leuke foto zien en je wilt hem graag op groot formaat...ook dan kun je mij even mailen.

Veel plezier met het bekijken van de foto's, organisatoren bedankt voor de leuke dag en tot de volgende barbecue.


Foto's 2008

Nog niet genoeg gezien ??...hieronder staan nog 100 foto's...klik op de thumpnails om te vergroten

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...