Contact   Help
  modelvliegclub
MTA Ter-Apel
Sinds 1979
  Home page   Nieuws   Onze club   Foto boek   Projecten   Nieuwsbrieven   Links   MTA-Forum  
Verslag F3A-X 15 en 16 mei


F3A-X wedstrijden

Ook dit jaar werden er weer F3A-X wedstrijden gehouden op ons modelvliegveld. Het hele voorjaar was het al slecht weer, dus ook deze dagen was het erg koud en winderig.
Gelukkig lieten de wedstrijdvliegers zich niet door het koude weer afschrikken, maar een beetje warmer weer was toch leuker geweest.
Aangezien dit alweer de 3e wedstrijd was die in terapel werden gehouden konden de draaiboeken van voorgaande jaren tevoorschijn worden gehaald. Alleen mochten de deelnemers dit jaar camperen op het parkeer terrein van de MTA.
Dit is voor de deelnemers natuurlijk heel erg mooi, veel oefenen...en je hoeft 's morgens en 's avonds niet eerst naar het vliegveld te rijden...mooie oplossing en gelukkig gaf de gemeente toestemming voor dit weekend.
De wedstijden verliepen ook dit jaar weer zeer voorspoedig en gedisciplineerd.

De eerste wedstrijddag werd afgesloten met een heerlijke barbeque waar uiteraard niet deelnemende leden ook aan mee konden doen.

De uitslagen kan je lezen op http://www.f3ax.nl.


Zie je een leuke foto die je graag in groot formaat wilt hebben ?? of heb je ook een leuke foto die hierbij geplaatst moet worden ?..even een mailtje naar de webmaster.

Hieronder een foto impressie van het zeer geslaagde weekend.