Contact   Help
  modelvliegclub
MTA Ter-Apel
Sinds 1979
  Home pag   Nieuws   Onze club   Foto boek   Projecten   Nieuwsbrieven   Links   MTA-Forum  
Fly-Inn 2012

22 Juli 2012...de weersvoorspelling ziet er zeer goed uit...weinig wind, droog en een temperatuur van 22 graden...ideaal.
Bestuursleden en feestcommissie waren 's morgens al vroeg in de weer om alles voor elkaar te krijgen. Bordjes bij de weg plaatsen...luchtkussen voor de kinderen op blazen...veld met linten afzetten, en uiteraard niet onbelangrijk...de koelkasten met versnapering tbv de inwendige mens en uiteraard de kas moesten weer goed gevult worden.

Tegen 9 uur waren de eerste gasten en vliegers al aanwezig en begon het al gezellig druk te worden. Rond 11 uur kwam de ULV vereninging uit Stadskanaal een kleine demo geven...en leuk was het om te horen dat zelfs vliegtuigen claxons kunnen hebben .
Rond 12 uur kwam de ulv vereniging van Schloss dankern met 4 toestellen een demo geven...erg leuk.

Het was rond deze tijd ook al erg druk op ons vliegveldje...en dat is de gehele dag zo gebleven, het was een komen en gaan van bezoekers, en ze kregen dan ook allerlei leuks te zien. Van hele snelle jets tot mooie kisten uit het verleden. Ook waren dit jaar de "snoepjes vliegtuigen" weer present...van grote hoogte laten ze snoepjes vallen die de kinderen dan op het veld bij elkaar mogen zoeken...mooi gezicht altijd weer, om die kinderen te zien rennen.

Door het mooie weer had onze kantine ook weer een mooie omzet wat weer goed is voor de clubkas.

Ook dit jaar is er weer leuk gevlogen...alles is goed gegaan, op een enkele pechvogel na...geen brokken...dus het zat allemaal mee.

We hopen dat publiek en natuurlijk ook de modelvliegers genoten hebben van deze zeer leuke dag.

Hieronder een fotocollage van de Fly-Inn 2012.

Heb je ook nog een leuke foto gemaakt en die zou hier tussen moeten staan...mail dan even.
Mocht je een leuke foto zien en je wilt hem graag op groot formaat...ook dan kun je mij even mailen.

Veel plezier met het bekijken van de foto's, organisatoren bedankt voor de leuke dag en tot de volgende fly-inn.


Foto's Fly-Inn 2012vroege vogelsDe laatste 3 foto's zijn van de zwever die zijn toestel even verder in het land parkeerde.
Dit was niet gepland en hoorde niet bij onze fly-inn. De piloot had wel gezien dat het erg druk was bij ons op het veld en had daarom maar besloten om het toestel niet op ons veld te landen.


En weer een geweldige dag...hopenlijk tot de volgende keer, met net zulks mooi weer.