Contact   Help
  modelvliegclub
MTA Ter-Apel
Sinds 1979
  Home page   Nieuws   Onze club   Foto boek   Projecten   Nieuwsbrieven   Links   MTA-Forum  
Foto verslag van het jaar 2006
Het jaar 2006 is uiteindelijk een geweldig jaar geworden voor de MTA.
Alle zorgen die we in het jaar 2005 hadden, zijn omgezet in een prachtig nieuw vliegveld inclusief een heel mooi clubgebouw.
Dat dit er niet voor niets gekomen is weten we allemaal, een grote pluim voor het toenmalig bestuur, en alle leden die wekenlang hun vrije zaterdag hebben opgeofferd voor de club.
Veel nieuwe leden hebben we mogen verwelkomen, en we hadden in juli natuurlijk schitterend weer, al was het soms te warm om te vliegen, en met hemelvaart hadden we juist weer heel slecht weer.
2006 was ook het jaar van onze vernieuwde site, en we kregen een eigen forum.

Ik heb getracht om het vliegjaar 2006 op foto weer te geven kijk snel hieronder...de verhuizing en de opening van het veld hebben een eigen pagina.

Wanneer er nu een leuke foto tussenstaat, en je wilt er graag het origineel, mail me dan even dan stuur ik je de originele ongecomprimeerde foto.
Heb je zelf ook nog een leuke foto liggen, en je vindt dat hij bij dit overzicht hoort...even mailen

Veel plezier...en tot volgend jaar op het nieuw veld zullen we maar zeggen

Bekijk de thumpnails en klik voor vergroting...

of klik hier voor een geweldige slideshow... Slide show

1e vlucht op nieuw veld Ronald aan het starten Ruud zonder wielen Starten die handel uitslag brevet vliegen Nat was het op hemelvaart Tjasse en Bert aan het jureren Fokker 3 dekker Mooie landing Ruud Mooie nieuw toestel de Vogel van Kor Samen op de bank Christian eagle van Ronald Henk in de hitte Spifire Christian eagle van boven Familie Over aan het starten Ronald laat hem vliegen Mooi gezicht Henk geeft les aan de jongste Club dag Mooie war-bird van Johan Familie Dijk geconcentreerd aan het vliegen Club dag druk bezocht Ja johan...zo hoort het niet Johan laat het zich smaken Met zijn allen onder de tent Charter Zomer drukte Straal jagers schaal starten Ziet er erg mooi uit Theo vermaakt zich wel De super big-lift van Gert-Jan oepsss...